Προφιλ

Το 1964 ο Αλέξανδρος Κούτσης, επιχειρηματίας και ξυλουργός από την Κωνσταντινούπολη, έρχεται στην Αθήνα στα πλαίσια του μαζικού διωγμού των Ελλήνων της Πόλης.

Ξεκινώντας από το μηδέν και δουλεύοντας σκληρά, στήνει ξανά το πρώτο του ξυλουργικό εργοστάσιο στις αρχές της δεκαετίας του ΄70.

Σήμερα, ο Θεόδωρος Κούτσης, συνδυάζοντας αρμονικά τη παράδοση στην ποιότητα με τη τεχνογνωσία και τον εκσυγχρονισμό, συνεχίζει να εξελίσσεται, και με καινοτόμες ιδέες τελειοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει στις μέρες μας η KOUTSIS Ξυλουργική.

Kαλύπτουμε αποτελεσματικά τόσο τις ανάγκες του σπιτιού σας όσο και του επαγγελματικού σας χώρου, αφού,  κατασκευάζουμε και τοποθετούμε Πόρτες, Κουζίνες, Ντουλάπες, Βιβλιοθήκες, Reception, Γραφεία, Ξύλινα δάπεδα, αλλά και καθε είδους ειδικές κατασκευές όπως: Tζάκια, Έπιπλα μπάνιου, Πέργκολες, Deck, Lockers, Καλύματα καλοριφέρ κ.ά.

Συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με μηχανικούς και αρχιτέκτονες και αναλαμβάνουμε ξυλουργικούς εξοπλισμούς σε Τράπεζες, Καταστήματα, Νοσοκομεία, Ξενοδοχεία, Εμπορικά Κέντρα (Malls), Περίπτερα σε Εκθεσιακούς χώρους, Κέντρα Αισθητικής και Φαρμακεία.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας:

διαθέτουμε την τεχνογνωσία,  την τεχνολογία και  το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να τις ικανοποιήσουμε μέσα στο σωστό χρονοδιάγραμμα και φυσικά σε προσιτές τιμές.

Koutsis Ξυλουργική

Κατασκευάζουμε τα Όνειρά σας